زمان استفاده از خمیردندان برای کودکان|خمیر دندان کودک|بهترین خمیردندان


زمان استفاده از خمیردندان برای کودکان؛ چگونه از اولین دندان کودک مراقبت کنیم؟

حفاظت از سلامت دهان و دندان کودک شما قبل از رویش اولین دندان شیری شروع می شود و یک سفر طولانی اما پربار است. بنابراین، بیایید نگاهی به چند نکته مفید برای کمک به شما در این سفر طولانی بیندازیم:

 m/زمان استفاده از خمیردندان برای کودکان

برای تهیه ی خميردندان ژله اي كودك با ما در تماس باشید

تغذیه سالم، دهان سالم

این یک واقعیت شناخته شده است که شکر باعث پوسیدگی دندان می شود. به همین دلیل توصیه می کنیم تا حد امکان سعی کنید قند را از کودک خود دور نگه دارید. فراموش نکنید که لیست مواد تشکیل دهنده غذاهای آماده را بررسی کنید. و از نوشیدنی های شیرین و گازدار هم خودداری کنید. قبل از نوشیدن آبمیوه با آب رقیق کنید و سعی کنید آن را به وعده های غذایی محدود کنید.

 

نمونه خوبی باشد

کودک شما با تماشای شما چیزهای زیادی یاد می گیرد. پس به آنها نشان دهید که چگونه انجام می شود. اجازه دهید شما را در حال مسواک زدن ببینند و راه را برای آنها هموار کنید تا با بزرگ شدن، مسواک زدن معمولی داشته باشند.

 

آموزش مسواک زدن

به محض ظاهر شدن اولین دندان کودک، وقت آن است که دو بار در روز مسواک زدن را شروع کنید. می توانید این مراحل را هم دنبال کنید:

 

کودک خود را روی پاهای خود قرار دهید و سر او را روی سینه شما قرار دهید.

با یک خمیر دندان مناسب برای محدوده سنی 2 تا 6 سال مانند استفاده از مسواک کودک شروع کنید.

با مسواک زدن آرام دندان های کودکتان با حرکات دایره ای کوچک شروع کنید و مطمئن شوید که تمام سطوح را مسواک زده اید.

اجازه دهید کودک بعد از آن خمیر دندان را بیرون بیاورد. نیازی به آبکشی با آب نیست، که در واقع مفید بودن فلوراید را کاهش می دهد.

برخی از نوزادان دوست ندارند مسواک نزنند و این می تواند آن را به یک چالش تبدیل کند. اما نگران نباشید، این کاملا طبیعی است. می توانید سعی کنید مسواک زدن را به بازی تبدیل کنید یا به آنها اجازه دهید در آینه تماشا کنند. نکته مهم این است که تا زمانی که کودکتان به مسواک زدن عادت کند صبور باشید.

 

اولین دندان در نوزادان: برای تسکین دندان درآوردن نوزادان چه باید کرد؟

اگر شما هم جزو والدینی هستید که با هیجان منتظر روند دندان درآوردن نوزادشان هستند، آیا می دانید در این روند چه چیزی در انتظار شماست و باید به چه مسائلی توجه کنید؟

اولین فرآیند دندان درآوردن در نوزادان می تواند برای نوزادان و والدین بسیار دردناک باشد. با این حال، در حالی که برخی از نوزادان فرآیند دندان درآوردن را به راحتی و بدون درد پشت سر می گذارند، برای برخی از نوزادان این فرآیند می تواند چالش برانگیز باشد. برای اینکه در طول این فرآیند کنار کودک خود باشید چه کاری می توانید انجام دهید؟ بیایید نگاهی به نکاتی برای آرامش کودک خود بیاندازیم.

 

نکاتی که باید در مورد اولین دندان در نوزادان بدانید

روند رویش دندان بسته به عوامل ژنتیکی و روند رشد خود کودک پیش می رود. مسلماً هر پدر و مادری دوست دارد با انجام اقدامات صحیح تا حد امکان به نوزاد خود آرامش داده و روند دندان درآوردن نوزاد را تسهیل کند. اما برای والدین، اینکه اولین دندان چه زمانی بیرون می‌آید یا در صورت بیرون نیامدن آن چه باید کرد، از جمله مواردی است که کنجکاو است.

 

● کدام دندان در نوزادان اول بیرون می آید؟

در نوزادان، دو دندان ثنایای پایینی معمولاً ابتدا ظاهر می شوند. روند اولین دندان درآوردن کودک ممکن است از کودکی به کودک دیگر متفاوت باشد.

 

● اولین دندان چه زمانی بیرون می آید؟

اگرچه روند رویش دندان ها در هر نوزاد متفاوت است، اولین دندان بین 6 تا 10 ماهگی بیرون می آید. به غیر از آن، برخی از نوزادان ممکن است زودتر یا دیرتر دندان کنند. اولین رویش دندان نیش در نوزادان نیز می تواند بسیار چالش برانگیز باشد.

 

● در صورت دندان درآوردن نوزادان چه باید کرد؟

در صورتی که نوزادان دندان نداشته باشند، لازم است این روند بدون نگرانی به زمان خود واگذار شود. برخی از نوزادان ممکن است حتی در 20 ماهگی دندان در نیاورند. این در مورد رشد فیزیکی کودک شما است.

 

اولین دندان درآوردن نوزادان چه علائمی دارد؟

قبل از رویش اولین دندان، برخی علائم در کودک شما ظاهر می شود. از جمله این علائم؛

اسهال،

بیخوابی،

افزایش بزاق و ترشح بزاق،

بی قراری و تحریک پذیری،

کاهش میل به خوردن

پسرفت در افزایش وزن،

خارش گوش و گونه،

تبی که در زمان رویش دندان ها حدود 3 روز طول می کشد.

تورم، قرمزی، تاول و مقدار کمی خونریزی در ناحیه دندان در حال رویش وجود دارد.

 

برای تسکین دندان درآوردن کودک چه کاری می توانید انجام دهید؟

می توانید دندان های کودک خود را که در فریزر سرد کرده اید، بدهید.

می توانید پارچه های استریل مانند گاز یا پارچه پنیر را خیس کنید و در فریزر سرد کنید تا کودکتان بتواند آنها را گاز بگیرد تا دندان هایش را بخراشد.

اگر شیر می دهید، می توانید شیر مادر را که قبلا منجمد کرده اید به صورت حل نشده روی دندان های کودکتان بمالید.

شما می توانید سبزیجات و میوه های سفت مانند هویج، پیاز سبز، خیار را با پوست کندن پوست آنها به کودک خود بدهید. وقتی کودک شما با این غذاها به دندان های خود فشار می آورد، می تواند آرام شود.

پس از چند بار شستن دست ها با صابون، می توانید با دست های سرد خود دندان های کودک را ماساژ دهید. این می تواند به کودک شما کمک کند تا آرام شود.

توصیه می شود در صورت مشاهده علائم تب 39 درجه و بالاتر در نوزاد خود از پزشک خود کمک بگیرید.

 m/زمان استفاده از خمیردندان برای کودکان

برای تهیه ی خميردندان ژله اي كودك با ما در تماس باشید

علائم برفک در نوزادان چیست، چگونه از بین می رود؟

برفک دهان که یکی از شایع ترین مشکلات نوزادان است، حل نشدنی نیست، اما هم مادر و هم نوزاد نیاز به درمان کوتاه مدت دارند.

برفک دهان که هم در نوزادان و هم در بزرگسالان دیده می شود یک مشکل قارچی در دهان است. این بیماری در سنین پایین شایع تر است زیرا تعادل در سیستم ایمنی در حال رشد نوزادان و کودکان می تواند راحت تر به هم بخورد. از آنجایی که پیشرفت عفونت خفیف که در سطح دهان و زبان دیده می شود می تواند مشکلاتی ایجاد کند، مشورت با متخصص و شروع درمان در صورت مشاهده برفک ضروری است. هنگامی که برفک دهان در نوزادان رخ می دهد، مادران شیرده نیز می توانند با درمان با نوزاد خود، در مدت کوتاهی از شر عفونت خلاص شوند.

 اطلاعات بیشتر:بهترین دهانشویه برای جرم دندان-بهترین خميردندان ژله اي كودك-قیمت تونیک مو-بهترین دهانشویه گیاهی ارگانیک

برفک در نوزادان چیست؟

لایه کپک سفید رنگی که روی زبان و داخل گونه ایجاد می شود در بین مردم برفک نامیده می شود. برفک دهان در نوزادان بیماری ناشی از قارچ کاندیدا آلبیکنس است. یک سیستم ایمنی متعادل می تواند با مبارزه با انگل ها و عفونت ها بر این بیماری غلبه کند، اما هر از گاهی سیستم ایمنی از تعادل خارج می شود و عفونت می تواند گسترش یابد. اگرچه بیشتر در نوزادان و نوزادان زیر 1 سال دیده می شود، اما برفک دهان در کودکان و بزرگسالان در تمام سنین دیده می شود.

ضایعات با ظاهر شدن اسکار ادامه می‌یابند و هر از گاهی می‌توانند دردناک باشند. با توجه به احتمال سرایت از دهان به حلق، پس از تشخیص مشکل باید بدون تاخیر درمان را شروع کرد. یک عفونت جزئی که ناچیز به نظر می رسد می تواند در صورت گسترش به مشکلات بزرگتری منجر شود.

 

چه چیزی باعث برفک در نوزادان می شود؟

مشکل برفک با داروهای مصرفی در دوران بارداری ارتباط دارد. اگر مادر در دوران بارداری از آنتی بیوتیک های شدید استفاده کند، ممکن است رشد مخمر واژن رخ دهد. انگل هایی که با تولد طبیعی وارد دستگاه تنفسی و گوارشی نوزاد می شوند در هفته اول پس از تولد قابل مشاهده می شوند.

این مشکل در نوزادان نارس به دلیل ضعف ایمنی بیشتر شایع است. شیر مادر، که به تقویت سیستم ایمنی بدن معروف است، در برابر برفک دهان نیز محافظت می کند. مطالعات نشان داده است که کودکانی که با شیر مادر تغذیه می شوند، برفک دهان کمتری دارند.

مشاهده شده است که نوزادان مبتلا به برفک دارای کمبود ویتامین ها و مواد معدنی مانند اسید فولیک، B12 و آهن هستند. عللی مانند کمبود ویتامین ها و مواد معدنی، آلرژی، استرس می تواند باعث بیماری برفک دهان شود.

عفونت در مادر می تواند در دوران شیردهی به نوزاد منتقل شود. در این صورت، قارچ را می توان در سینه های مادر نیز یافت.

عدم ضد عفونی کردن پستانک و شیشه شیر به طور مکرر می تواند باعث عفونت شود.

اگر مادر مبتلا به دیابت باشد یا در دوران بارداری قند زیادی مصرف کرده باشد، احتمال ابتلا به مشکل قارچی در او بیشتر است، در چنین شرایطی ممکن است کودک دچار برفک دهان شود.

 

علائم برفک در نوزادان

عفونت معروف به برفک؛ با ضایعات در کام، داخل دهان و روی زبان مشخص می شود. در زیر لایه های سفید که در بعضی جاها نرم و در بعضی جاها سفت هستند، ظاهر پوست سوخته جلب توجه می کند. نوزادان نمی خواهند شیر بخورند، در حین شیر دادن گریه می کنند و در بلعیدن مشکل دارند، نشانه هایی است که باید داخل دهان بررسی شود. نوزادانی که بی قرار، بی میل و تحریک پذیر هستند نیز ممکن است به دلیل عفونت تب خفیفی داشته باشند. ضایعات ممکن است هر از گاهی کمی خونریزی کنند. علاوه بر داخل دهان، برفک می تواند در مقعد نوزادان نیز ایجاد شود. برفک اغلب با راش پوشک اشتباه گرفته می شود. اگر در سینه مادر خارش، حساسیت، پوسته پوسته شدن، درد و سوزش وجود دارد، ممکن است به دلیل انتقال عفونت در نوزاد به مادر نیز باشد. نظارت بر علائم در مادر و نوزاد برای تشخیص زودهنگام بیماری مهم است.

 بیشتربدانید:خمیر دندان ژله ای بچه-خميردندان ژله اي كودك-بهترین دهانشویه گیاهی ارگانیک-بهترین دهانشویه برای جرم دندان

تشخیص برفک

پس از مشاهده ضایعات، با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مشورت می شود. پزشک با معاینه دهان و زبان نوزاد تشخیص را می دهد. در موارد عدم قطعیت، نمونه ای به آرامی از منطقه گرفته شده و در آزمایشگاه بررسی می شود. معاینه اطلاعات دقیقی در مورد نوع عفونت می دهد. اگر تشخیص و درمان به تاخیر بیفتد، مشکل ممکن است پیشرفت کند و به مری و ریه ها سرایت کند. در این صورت ممکن است نیاز به نمونه برداری از آندوسکوپی و کشت گلو باشد. این فرآیندها که بیشتر دردسرساز هستند، می توانند باعث ایجاد اضطراب در والدین و نوزاد شوند. به همین دلیل جدی گرفتن بیماری و درخواست پشتیبانی متخصص باعث می شود تا درمان برفک به راحتی انجام شود.

 

چگونه برفک در نوزادان منتقل می شود؟

برای گذراندن برفک باید از پشتیبانی متخصص استفاده کرد. تغییرات کوچکی که می توان برای کاهش انتشار قارچ ایجاد کرد می تواند از درمان حمایت کند. اگر نوزاد در حال شیر خوردن است، مادر باید نوک سینه های خود را با آب تمیز کند. شستشوی منظم پستانک، شیشه شیر و پمپ سینه با محلول ضد قارچ ضروری است. مخلوط آب و سرکه به کاربران در این فرآیند کمک می کند. مادران باید مراقب باشند که لباس هایی مانند سینه، سوتین و وسایل مورد استفاده مرطوب نمانند.

"برفک دهان در نوزادان چگونه است؟" کسانی که می پرسند نیز می توانند به اطلاعات اشتباه زیادی دسترسی پیدا کنند. اشتباهاتی مانند پاک کردن دهان نوزاد با جوش شیرین می تواند باعث افزایش بیماری و گسترش عفونت شود. ضایعات پاک شده ممکن است در ابتدا ناپدید شوند، اما بعداً بیشتر ظاهر می شوند.

بنابراین، چگونه برفک دهان را در نوزادان پاک کنیم؟ به جای امتحان روش هایی که مطمئن نیستند، باید از پزشکان متخصص کمک گرفت. هنگام درمان برفک در نوزادان، مهم است که به صورت دستی در ضایعات مداخله نکنید. داروهایی مانند قطره برفک در نوزادان توسط پزشکان تجویز می شود. قطره هایی که به طور متوسط ​​بین 1 هفته تا 10 روز استفاده می شوند، روی ناحیه اثر گذاشته و عفونت را از بین می برند. در طول درمان نیز مادر از کرم ها و پمادهای ضد قارچ به نوک پستان می زند. به طور خلاصه، "برفک روی زبان در نوزادان چگونه است؟" به سوال پاسخ بدهید؛ استفاده از قطره حمایت مادر برای درمان با پماد و استریلیزاسیون است.

مراقبت از دهان هم برای نوزادان و هم برای بزرگسالان مهم است. سیگنال در ارائه بهداشت دهان و مراقبت روزانه با محصولات حرفه ای مراقبت از دهان همراه شماست. شما می توانید مراقبت روزانه از دهان خود را با انتخاب مسواک و خمیردندان دکتر جهانگیر که برای شما مناسب است انجام دهید. با مراقبت از دهان، قوی نگه داشتن سیستم ایمنی بدن و مراقبت از تمیز کردن و استریل کردن می توانید دهان سالمی داشته باشید.

 

 


تهران – خیابان استاد نجات الهی – خیابان شهید صارمی شرقی – شماره ۳۵ – طبقه اول

ارتباط با داروسازی دکتر جهانگیر در واتساپ
Close and go back to page