خميردندان ژله اي كودك

خميردندان ژله اي كودك|خمیر دندان غیر ژله ای|خمیر دندان ژله ای کامپوزیت


خميردندان ژله اي كودك؛ چه چیزی باعث بوی بد دهان در نوزادان می شود؟

اگر می خواهید دهان کودکتان همیشه تمیز و سالم باشد، می توانید با رعایت نکاتی در برابر بوی بد دهان به سلامت او کمک کنید.

برای نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند، ایجاد بوی بد در دهان بسیار دشوار است. با این حال، در برخی موارد، بوی دلپذیر و طبیعی منحصر به فرد نوزادان ممکن است تغییر کند. این را می توان با بوی بد نامطلوب جایگزین کرد. با ارزیابی عواملی که باعث ایجاد بوی بد در نوزادان می شود، می توانید اطمینان حاصل کنید که کودک شما دارای تنفس سالم و خوشبو است.

 m/خميردندان ژله اي كودك

برای تهیه ی خميردندان ژله اي كودك با ما در تماس باشید

علل بوی بد دهان در نوزادان

چه چیزی باعث بوی بد دهان در نوزادان می شود؟ سوال یکی از سوالاتی است که والدین در ذهن خود جای سوال دارند. بوی بد دهان در نوزادان عمدتاً به دلیل رها شدن تکه های کوچک غذا روی لثه یا مراقبت ناکافی ایجاد می شود. مشکلات سلامتی مانند برفک و عفونت نیز می تواند باعث بوی بد دهان شود. برفک دهان، که می تواند به زبان، کام، لثه و زیر زبان کودک شما گسترش یابد، می تواند باعث تشکیل باکتری شود و همچنین ممکن است باعث از دست دادن اشتها در کودک شما شود. بنابراین توصیه می شود از همان ماه های اولیه مراقب دهان کودک خود باشید.

در طول فرآیند دندان درآوردن، دهان کودک شما ممکن است حساس شود و روش های تمیز کردنی که انجام می دهید ممکن است به کودک شما آسیب برساند. بنابراین، زمانی که متوجه بوی بد دهان در دندان درآوردن نوزاد می شوید، توصیه می شود بیش از هر زمان دیگری مراقب دهان و لثه های خود باشید. نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می شوند نیز می توانند بوی بد دهان را تجربه کنند. برای جلوگیری از این امر، می توانید با مشورت پزشک، فرمول را تغییر دهید و در صورت رفع مشکل، می توانید مراقبت های دهان را پس از هر بار تغذیه ادامه دهید.

 

چگونه بوی بد دهان نوزادان را از بین ببریم؟

اگر کودک شما بوی بدی در دهان دارد، می توانید با انجام مراحل زیر به راحتی از شر بوی بد دهان خلاص شوید.

برای از بین بردن برفک دهان، می توانید دهان کودک خود را با دستمال تمیز یا پدهای گاز نرم و آب گازدار تمیز کنید. شما می توانید این روند را هر روز تکرار کنید تا زمانی که برفک به طور کامل از بین برود.

پستانک همچنین می تواند باعث ایجاد بوی بد در دهان نوزادان شود. به خصوص در پستانک هایی که بیش از یک ماه استفاده می شوند و بعد از هر بار مکیدن تمیز نمی شوند، باکتری روی آن ایجاد می شود. می توانید به طور مکرر پستانک کودک خود را با جوشاندن آن به مدت 5 دقیقه در فواصل زمانی معین استریل کنید و همچنین می توانید هر بار که نوزاد پستانک را از دهانش بیرون می آورد، آن را با آب گرم تمیز کنید.

دندان در آوردن نوزادان ممکن است بوی بد دهان را تجربه کنند. بسته به روند دندان درآوردن، بزاق و بزاق کودک شما در دهان او افزایش می یابد، او اغلب دست های خود را در دهان خود قرار می دهد و در لثه ها متورم و متورم می شود. ممکن است باعث بوی بد دهان شود در چنین مواردی، می توانید به طور مکرر دهان کودک خود را با گاز پاک کنید و به او کمک کنید روند دندان درآوردن را به آسانی پشت سر بگذارد.

عواملی مانند گرسنگی و تشنگی می تواند باعث ایجاد بوی بد دهان در نوزادان و همچنین بزرگسالان شود. با شیر دادن به نوزاد و رفع تشنگی می توانید از بوی بد دهان پیشگیری کنید.

غذاهای با بوی تند مانند سیر و پیاز که به کودک خود که غذای کمکی را شروع کرده است می‌دهید نیز می‌تواند باعث بوی بد دهان شود. با استفاده از این غذاها در مقادیر کمتر، می توانید از ایجاد بوی بد دهان بکاهید.

برای از بین بردن بوی بد دهان نوزادان و کودکان بالای 2 سال می توانید از محصولات مراقبت از دهان و دندان استفاده کنید.

 اطلاعات بیشتر:بهترین دهانشویه برای جرم دندان-بهترین خميردندان ژله اي كودك-قیمت تونیک مو-بهترین دهانشویه گیاهی ارگانیک

چه چیزی باعث دندان قروچه در نوزادان می شود؟

دندان قروچه و فشردن نوزادان هنگام خواب ممکن است به دلایل مختلف فیزیولوژیکی یا روانی رخ دهد.

پیگیری روند دندان درآوردن نوزادان برای هر پدر و مادری سفری هیجان انگیز و خاص است. دندان درآوردن کودک شما که سعی می کنید هر لحظه آن را دنبال کنید، نشان می دهد که او رشد کرده و اکنون می تواند راحت تر غذا بخورد. با این حال، در این دوره، ممکن است متوجه شوید که کودک هنگام خواب دندان‌هایش را به هم می‌ساید یا روی هم فشار می‌دهد. دندان قروچه در هنگام خواب علامتی است که در افراد در هر سنی دیده می شود. دندان قروچه که در پزشکی به آن دندان قروچه می گویند، می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد و در دراز مدت منجر به مشکلات دندان و فک شود. پس چرا نوزادان دندان قروچه می کنند؟ بیایید با هم به این سوال پاسخ دهیم.

 

فشردن و ساییدن دندان در نوزادان

دندان قروچه و فشردن دندان در هنگام خواب ممکن است دلایل روانی یا فیزیولوژیکی داشته باشد. هنگامی که صحبت از نوزادان می شود، بسیار مهم است که روی علامت دندان قروچه تمرکز کنید. زیرا ممکن است کودک شما به دلیل درد یا مشکل دیگری دندان قروچه کند. به همین دلیل توصیه می شود در صورتی که کودک علامت دندان قروچه بیش از حد یا شدید را نشان داد با پزشک متخصص مشورت شود.

 m/خميردندان ژله اي كودك

برای تهیه ی خميردندان ژله اي كودك با ما در تماس باشید

چرا نوزادان هنگام خواب دندان قروچه می کنند؟

دندان قروچه یک علامت شایع در نوزادان است. نوزادانی که اولین دندان های خود را در پایان حدود 6 ماهگی در می آورند، ممکن است به دلیل این احساس تازه کشف شده در دهان، ناخودآگاه ساییده شوند.

قبل و در طول دوره دندان درآوردن، نوزادان ممکن است در هنگام خواب درد در دندان ها یا لثه های خود احساس کنند. کودک شما ممکن است به دلیل درد و خارشی که هنگام دندان درآوردن تجربه می کند، دندان قروچه کند.

اگرچه این یک عامل رایج نیست، اما ریفلاکس نیز ممکن است یکی از علل دندان قروچه در نوزادان باشد. نوزادان مبتلا به ریفلاکس ممکن است ناخودآگاه دندان قروچه کنند تا غذا را آسیاب کنند، زیرا غذا از معده آنها به دهان می رسد.

یکی دیگر از عواملی که باعث دندان قروچه در نوزادان می شود انگل های روده ای است. نوزادان ممکن است هنگام خواب دندان قروچه کنند، زیرا اسپاسم ناشی از انگل ها جریان بزاق و انقباضات ماهیچه ای را افزایش می دهد.

عامل روانی اصلی که باعث دندان قروچه می شود استرس است. نوزادانی که در محیطی آرام و دوست داشتنی بزرگ نمی شوند ممکن است استرس داشته باشند و این علامت را نشان دهند.

بیشتربدانید:تونیک مو چیست-تونیک ضد ریزش مو ارثی-بهترین تونیک مو

کودک من دندان هایش را به هم فشار می دهد، چه کاری باید انجام دهم؟

دندان قروچه در نوزادان در طول دوره دندان درآوردن اغلب به عنوان یک علامت طبیعی در نظر گرفته می شود. با این حال، نظارت بر شدت و فراوانی علامت مورد نظر توسط والدین از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر مشاهده کرده اید که کودکتان دندان قروچه می کند، می توانید مدتی خواب او را تماشا کنید. اگر کودک شما به طور مکرر و شدید دندان قروچه می کند یا این علامت را در خارج از دوره دندان درآوردن نشان می دهد، می توانید با پزشک خود مشورت کرده و در چارچوب توصیه های او اقدام کنید. به این ترتیب می توانید کودک خود را در برابر مشکلات احتمالی دندان و فک محافظت کنید و به او کمک کنید تا خواب آرام و با کیفیت تری داشته باشد.

همانطور که کودک شما رشد می کند، بسیار مهم است که او را به مسواک زدن عادت دهید. به این ترتیب می توانید اطمینان حاصل کنید که او در طول زندگی از مراقبت های دهان و دندان خود مراقبت می کند. از نظر بهداشت دهان و دندان بسیار مهم است که کودکان در گروه سنی 2 تا 2.5 سال حداقل دو بار در روز دندان های خود را مسواک بزنند.

 

علائم دندان درآوردن در نوزادان: چگونه بفهمیم کودک ما نزدیک به دندان است؟

اگر به این فکر می کنید که روند دندان درآوردن کودکتان چگونه پیش می رود و در این دوران چه کارهایی می توانید برای آرامش کودک خود انجام دهید، حتما این مقاله را بخوانید.

دندان درآوردن هم برای نوزاد و هم برای والدین می تواند چالش برانگیز باشد. در این دوره، آگاهی خانواده ها از این فرآیند می تواند مدیریت موفقیت آمیزتر فرآیند را امکان پذیر سازد.

 

دندان های نوزاد در چند ماهگی؟

"چه زمانی نوزاد ها  دندان دارند؟" این یکی از سوالات متداول بیشتر والدین است. به طور کلی، نوزادان از 6 تا 12 ماهگی شروع به دندان درآوردن می کنند، در حالی که در برخی از نوزادان ممکن است زودتر شروع شود. تا 3 سالگی کودک باید 20 دندان شیری در یک ست کامل بیرون بیاید.

هنگامی که نوزادان متولد می شوند، دندان های شیری آنها در لثه فرو می رود. در اولین سال زندگی کودک، دندان ها با شکافتن لثه ها شروع به ظاهر شدن می کنند. ابتدا قسمت بالایی دندان و سپس قسمت میانی نمایان می شود. ریشه دندان در پایین با شکافتن لثه به مرور زمان جای خود را می گیرد.

اگرچه از نوزادی به نوزاد دیگر متفاوت است، ترتیب دندان درآوردن در نوزادان تقریباً به شرح زیر است:

ثنایای مرکزی پایین (5-7 ماهگی)

ثنایای مرکزی فوقانی (6-8 ماه)

دندانهای ثنایای جانبی فوقانی (9-11 ماهگی)

دندانهای ثنایای جانبی تحتانی (10-12 ماهگی)

مولر اول (12-16 ماهگی)

دندان نیش (20-16 ماهگی)

دندان آسیاب دوم (20-30 ماهگی)

 m/خميردندان ژله اي كودك

برای تهیه ی خميردندان ژله اي كودك با ما در تماس باشید

علائم دندان درآوردن در نوزادان چیست؟

در حالی که اکثر نوزادان علائم مختلفی را نشان می دهند، به خصوص در اولین دوره دندان درآوردن، برخی از نوزادان ممکن است هیچ علامتی نداشته باشند. علائمی که در دندان درآوردن نوزادان مشاهده می شود.

آب دهان، ترشح بزاق،

بی قراری، ناراحتی، تحریک پذیری،

بلع اجسام جامد، جویدن،

از دست دادن اشتها،

آتش خفیف،

  لثه های دردناک، حساس، قرمز و متورم،

قرمزی روی یک گونه

می توان آن را به عنوان خارش گوش نام برد.

در نوزادانی که در دوره دندان درآوردن هستند، وجود یک یا چند مورد از این علائم ممکن است نشان دهنده دندان درآوردن باشد.

دندان درآوردن نوزادان در 6 ماهگی به بعد نیز گام مهمی برای گذار به غذای کمکی است. توصیه می شود که نوزادان تا حد امکان در 6 ماه اول منحصراً با شیر مادر تغذیه شوند. با این حال، شروع غذای اضافی بعد از آن از نظر تامین کالری و تنوع غذایی مورد نیاز کودک مهم است. دندان درآوردن کودک توانایی خوردن غذاهای سفت تر را به دست می آورد. با جویدن، می تواند غذا را به قطعات کوچکتر تقسیم کند. به همین دلیل دندان درآوردن نقش مهمی در تغییر عادات غذایی کودک دارد.

بیشتربدانید:تونیک مو چیست-تونیک ضد ریزش مو ارثی-بهترین تونیک مو

چگونه دندان درآوردن کودک را راحت کنیم؟

زمان درآوردن دندان های کودک یک فرآیند چالش برانگیز است که هر کودکی آن را طی می کند. در این فرآیند، والدین می توانند با روش هایی که به کار می برند، از بدخلقی و ناراحتی نوزادشان بکاهند و دندان ها را راحت تر بیرون بیاورند. در اینجا روش هایی وجود دارد که به خانواده های دارای دندان درآوردن کودک کمک می کند تا این روند را راحت تر طی کنند:

خاراندن لثه های کودک با انگشت تمیز یا دستمال مرطوب به آرامش لثه های کودک کمک می کند. برس های کوچکی وجود دارند که مخصوص این کار تولید شده اند که می توان آنها را روی انگشت گذاشت.

محصولاتی که به نام حلقه دندان درآوردن نیز می توانند برای آرامش کودک در طول فرآیند دندان درآوردن استفاده شوند. گاز گرفتن نوزاد و جویدن این حلقه می تواند درد لثه را کاهش دهد. حلقه دندان را می توان قبل از دادن آن به نوزاد، مدتی در یخچال نگهداری کرد. به این ترتیب نوزادی که حلقه را گاز می گیرد به لثه ها نیز فشار سرد وارد می کند و در نتیجه درد لثه را تسکین می دهد. یکی از مواردی که باید در هنگام خنک کردن حلقه دندان در نظر بگیرید این است که حلقه هرگز نباید فریز شود. یخ روی حلقه یخ زده ممکن است در حین جویدن کودک شکسته شود و به کودک آسیب برساند.

یکی دیگر از کاربردهایی که می تواند در دندان درآوردن تسکین دهنده باشد، شروع غذاهای جامد مناسب برای سن کودک است. غذاهای جامد با ساختار سختی که دارند می توانند با شکستن لثه ها دندان ها را راحت تر بیرون بیاورند. نکته ای که در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد این است که با وجود شرایط نامطلوب احتمالی در کنار نوزادی باشد که غذای جامد مصرف می کند و کودک را تحت نظر دائمی قرار دهد.

در نوزادان، آب‌ریزش دهان و آب‌ریزش در هنگام دندان درآوردن شایع است. آب‌ریزش مداوم می‌تواند باعث تحریک، به‌ویژه در پوست اطراف دهان شود. به همین دلیل توصیه می شود در حین دندان درآوردن، ناحیه دهان کودک را با پاک کردن آن با یک پارچه تمیز خشک نگه دارید.

خانواده نوزادان با علائم شدید که از روند دندان درآوردن جان سالم به در برده اند می توانند با پزشک اطفال مشورت کنند. داروهای ژل توصیه شده توسط پزشک به کاهش حساسیت و درد لثه کمک می کند.

 

مراقبت از دهان در نوزادان چگونه باید انجام شود؟

مسواک زدن باید بعد از رویش اولین دندان در نوزادان شروع شود. والدین باید حداقل دو بار در روز دندان های کودک را با کمک یک مسواک کوچک و سر نرم مسواک بزنند. استفاده از خمیردندان نباید تا سن 3 سالگی، یعنی سنی که کودک تف کردن را یاد می گیرد، بیشتر از یک دانه برنج باشد. برای نوزادان بسیار مهم است که عادت مسواک زدن را در سنین پایین به دست آورند. نوزادانی که این عادت را در اوایل دوره به دست می آورند به مسواک زدن دندان های خود بدون وقفه در زندگی آینده خود ادامه می دهند. مسواک زدن که یکی از ساده ترین و موثرترین روش های مراقبت از دهان است. اثر محافظتی در برابر حوادث نامطلوب مانند پوسیدگی دندان و از دست دادن دندان دارد.

نوزادان باید در حدود 2 سالگی مسواک زدن را خودشان شروع کنند. خمیر دندان با طعم میوه باعث می شود نوزادان عاشق مسواک زدن شوند. مسواک با فیگورهای حیوانات و پاهای چسبنده نوزادان را جذب می کند و استفاده را تشویق می کند. موهای نرم نیز به آرامی نیازهای کودک را تامین می کنند.

 

سیگنال با سال ها تجربه و تکنولوژی بالا محصولات خود را آماده می کند و با در نظر گرفتن نظرات کاربران به توسعه محصولات خود ادامه می دهد. با سری مخصوص خود که برای نوزادان و کودکان تهیه شده است به ایجاد عادت مسواک زدن در سنین پایین کمک می کند.

 


تهران – خیابان استاد نجات الهی – خیابان شهید صارمی شرقی – شماره ۳۵ – طبقه اول

ارتباط با داروسازی دکتر جهانگیر در واتساپ
Close and go back to page